Tag på en rejse gennem Quentin Tarantinos filmhistorie i Mårslet

dato

Onsdag den 23. oktober 2024 kl. 19:30 inviterer FO-Aarhus til en fascinerende aften i Folkehuset Mårslet. Her vil Joachim Jelle, en ekspert i film og medier, dykke ned i Quentin Tarantinos verden og filmhistorie. Oplev en aften fyldt med filmklip, analyser og spændende fortællinger om instruktøren, der har defineret en hel æra.

Quentin Tarantino er kendt for at have revolutioneret filmverdenen med mesterværker som "Reservoir Dogs", "Pulp Fiction" og "Kill Bill". Denne aften vil Joachim Jelle tage deltagerne med på en rejse gennem Tarantinos filmhistorie, hvor både hans egne film og de mange film, han har ladet sig inspirere af, kommer under luppen.

Fra manuskripter til mesterlige film

Foredraget vil fokusere på Tarantinos stærke manuskripter og hans evne til at skabe genkendelige karakterer, der taler om popkulturelle referencer. Fra "True Romance" og "Natural Born Killers" til "Once Upon a Time in Hollywood", vil publikum få et indblik i instruktørens kreative proces og hans kærlighed til vold på film.

Joachim Jelle: Din guide gennem Tarantinos univers

Joachim Jelle, der er kandidat i engelsk og film og medier fra Aarhus Universitet, vil være aftenens foredragsholder. Som medvært på "Moovy Podcast" og filmskribent på Moovy.dk, har Jelle stor erfaring inden for filmverdenen. Han vil også dele sin viden om Tarantinos oprindelseshistorie, de udfordringer instruktøren har mødt, og den kritik han har fået.

Dette arrangement er arrangeret i samarbejde mellem FO-Aarhus, Folkehusene i Aarhus og Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune. Det er en unik mulighed for filmelskere og Tarantino-fans til at fordybe sig i en af filmhistoriens mest ikoniske instruktører.

Praktisk information
Dato: Onsdag 23. oktober 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Folkehuset Mårslet, Langballevej 3A, 8320 Mårslet
Entré: Almen: 130 kr, Pensionister/Studerende: 100 kr
Arrangør: FO-Aarhus
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut