Skolepædagog til indskolingen med fokus på inklusion og læring

Profilbillede
dato

Om jobbet 

Mårslet Skole søger pr. 1/11-2024 en skolepædagog til indskolingen i vores SFO og undervisning på 0.årgang.

På Mårslet Skole arbejder pædagoger og lærere tæt sammen i klasseteam. Du kan forvente at indgå i to-voksentimer med fokus på co-teaching sammen med klassens team, at have særlige undervisnings- eller støtteopgaver på børn med særlige behov, at skulle stå for understøttende undervisning i din egen klasse samt i en ugentlig lektion i en anden indskolingsklasse og at være en del af et årgangsteam i SFO-tiden. 

Din arbejdstid vil være ligeligt fordelt mellem undervisning og SFO-tid. Andre opgaver vil være teammøder, pædagogiske møder, skole-hjemsamarbejde, forberedelse, vikartimer m.v. 

Din profil 

Vi søger en faglig dygtig og engageret pædagog, som brænder for indskolingen og for SFO-livet:

 

  • Du er uddannet pædagog
  • Du er faglig velfunderede, kan omsætte teori til praksis
  • Du har lyst til at indgå i lærende fællesskaber 
  • Du er god til at skabe og til at indgå i positive relationer til børn og voksne
  • Du har viden og erfaring med inkluderende pædagogik, og du har bl.a. erfaring med udarbejdelse af handleplaner, implementering, evaluering m.m.
  • Du vil det tætte teamsamarbejde, både i undervisningsdelen og i fritidsdelen, kan indgå i et sparringsfællesskab og tør udfordre egen og andres praksis
  • Du er tydelig, omsorgsfuld og tager klasserumsledelse
  • Du er robust og fleksibel
  • Du tager ansvar, har overblik og er omstillingsparat
  • Du har hjertet i børnehøjde
  • Du har humor, et positivt livssyn, samt er god til at se muligheder i en travl hverdag
  • Du er engageret, igangsættende og imødekommende
  • Du har en anerkendende tilgang til børn, kolleger og forældre

Derfor skal du vælge os 

Mårslet Skole er en overvejende firesporet skole med ca. 880 elever fra 0. – 9. klasse.

Vores vision er ”lyst til liv og læring” og vi har fokus er inddragelse, robuste fællesskaber, læring, trivsel og udvikling. Vi er organiseret i tre afdelinger: En indskoling (0. – 3. kl.), et mellemtrin (4. – 6. kl.) og en udskoling (7. – 9. kl.).

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med kerneopgaven i centrum, høj faglighed og pædagogik, gejst, engagement og hvor vi alle - medarbejdere og ledere - værner om et dialog- og tillidsbaseret samarbejde. Du vil blive en del af et erfarent personale med stor imødekommenhed over for nye kollegaer og som med garanti vil være behjælpelige med at gøre dig til en del af Mårslet skole.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Fuld tid/eller efter aftale 

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Malene Trebbien pædagogisk leder for indskolingen og SFO på 3022 7816.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  22-09-2024
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 24.september

Om os
Du kan læse om Mårslet Skole på skolens hjemmeside https://maarsletskole.aarhus.dk/
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Testrupvej 4, 8320 Mårslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-09-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6107395

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet