Mød tidligere MasterChef-deltager Julie Høg Jensen til design(a)dag i Aarhus

Designa gentager succesen og inviterer aarhusianerne og opland til design(a)dag i butikken på Agerøvej 27 i Tilst den 7. oktober fra kl. 10-16. Foto: PR
dato

Lørdag den 7. oktober holder Designa i Aarhus design(a)dag. Her er der mulighed for at smage lækre kokkerier fra MasterChef-deltageren Julie Høg Jensen og deltage i et væld af konkurrencer.

Designa gentager succesen og inviterer aarhusianerne og opland til design(a)dag i butikken på Agerøvej 27 i Tilst den 7. oktober fra kl. 10-16. Til åbent hus-arrangementet lægger Julie Høg Jensen fra MasterChef vejen forbi butikken, hvor hun gennem dagen vil kokkerere lækre retter og står klar til en sludder om sin madrejse og deltagelsen i det populære tv-program.

Butiksindehaver Dennis Daugaard ser frem til endnu engang at slå dørene op til et brag af et arrangement med årets køkkennyheder, inspiration til hele huset rundt, konkurrencer og gode tilbud.

– Jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk dag. Julie Høg Jensen har et helt særligt talent for madlavning, som vi alle kommer til at nyde godt af, når hun tager forklædet på og viser, hvordan man kan udnytte et godt køkken, siger Dennis Daugaard.

Præmier til de heldige – og de hurtige
Udover madinspiration og gode tilbud har alle besøgende mulighed for at vinde billetter til MasterChef behind the scene, som Designa igen i år og næste år er hovedsponsor på. Der vil også være professionelle køkkenmaskiner samt knivsæt fra Endavour på højkant.

Hvis ikke man føler sig heldig, handler det om i stedet at være hurtig, når dørene åbnes kl. 10. De første 30 besøgende i butikken får hver en voucher på 30.000 kroner, der gælder ved køb af køkkenelementer og bordplader til 100.000 kroner.

Kilde: Designa
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.