Håndværkere til DSB Vedligehold

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger mekaniker, smede eller lignende der kan bidrage til, at DSB giver kunderne en sikker, god og bæredygtig rejse – hver gang

Er du mekaniker, smed eller lignende, og har du ligesom os en forkærlighed for teknik, og kunne du tænke dig, at blive en del af et godt arbejdsmiljø,

DSB er inde i en rivende udvikling, og skal over de næste år øge antallet af passagerer markant. Det er ambitiøst, og det kræver, at vores tog kører længere mellem vedligehold, og kommer hurtigere ud på skinnerne. Vi har derfor brug for engagerede håndværkere, der sætter en ære i at skabe løbende forbedringer og bidrage til at øge togenes pålidelighed.

På værkstedet i Sonnesgade arbejder vi med reparation og vedligehold af både IC3 og IC4 tog. Som medarbejder i DSB Vedligehold, vil du blive en del af et team, hvor du efter din oplæring, primært skal arbejde med eftersyn og reparation på IC3 flåden.

Dine opgaver – en hverdag med masser af udfordringer Du vil blive en del af en arbejdsplads med ca. 340 medarbejdere, med forskellig faglig baggrund, som til daglig forestår vedligeholdelse, reparation og renovering af IC3 / IC4 flåden og er derved med til at sikre stabilt og driftsklart materiel til DSB’s kunder.

Du vil arbejde i et miljø hvor der er rig mulighed for at bidrage til løbende forbedringer, stort som småt. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at udføre systematisk vedligehold og fejlsøgning af elektriske og mekaniske systemer på materiellet, lave forskellige typer af reparationer, samt opsamle data og registrere disse i vores system. Du vil gå sammen med rutinerede kollegaer der sikrer dig relevant oplæring i forskellige systemer på vores togsæt.

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider hen over hele døgnet alle ugens dage, herunder også weekender og helligdage.

Hvem er du?

  • Som person er du handlekraftig, metodisk og kvalitetsbevidst
  • Du er omstillingsparat ved nye opgaver eller situationer
  • Du er pålidelig og en god kollega, der kan lide at være en del af et team
  • Du deler gerne ud af din viden og har fokus på, at toget skal ud til vores kunder til tiden


Vi ser gerne, at du:

  • Er håndværksmæssigt uddannet, med en mekanisk orienteret uddannelse
  • Er fortrolighed med tekniske tegninger og dokumentation
  • Har erfaring med diagrammer, fejlsøgning og reparationer på elektriske og mekaniske anlæg
  • Er nogenlunde fortrolig med PC’er, IPad mv.
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er fleksibel og kan trives i et til tider hektisk miljø
  • Har en positiv og samarbejdende indstilling i dagligdagen
  • Er mødestabil og handlekraftig
Hvad kan DSB tilbyde dig? DSB kan tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads med gode kollegaer, hvor vi sammen sikrer afdelingens formål gennem sparring, udvikling og uddannelse.

Som ny medarbejder i DSB får du ikke blot et nyt job, du bliver også en del af et stort fællesskab. Dit arbejdssted bliver i Sonnesgade 21 Århus, tæt på offentlig transport.

Vi lægger vægt på vores medarbejderes trivsel og tilbyder dig blandt andet kantineordning på adressen, træningstilbud udenfor arbejdspladsen, mulighed for medarbejdertogkort, fordelagtige rejsemuligheder med DSB for dig og din familie, samt sundhedsforsikring med både forebyggelses- og behandlingstilbud.

Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst.

Ansøgning Ansøgningsfristen er den 5. september 2023 men vi holder løbende samtaler, ligesom der også løbende ansættes, så send gerne din ansøgning snarest.

Du bedes så vidt muligt vedlægge ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Vi glæder os til at læse om dig, og de erfaringer du har gjort dig.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Kent Armstrong på armstrong@dsb.dk


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DSB, Sonnesgade 21 Århus, Sonnesgade 21, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=14&ProjectId=191706&DepartmentId=19995&MediaId=5541&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5891194

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet