Fra flaskedreng til købmand: Ny købmand i REMA 1000 i Mårslet

dato

Mandag den 15. juli kommer der en ny købmand i spidsen for den lokale REMA 1000 på Mårslet Byvej 28 i Mårslet. Her overtager Kasper Christiansen nøglerne og ansvaret for butikken efter afgående købmand Lars Petersen.

Indbyggere i og omkring Mårslet skal snart vænne sig til at sige ’Kasper’ i stedet for ’Lars’, når de hilser på den lokale købmand i REMA 1000 på Mårslet Byvej 28.

For mandag den 15. juli bliver Kasper Christiansen ny købmand i butikken, når Lars Petersen takker af for at blive købmand i REMA 1000 i Skanderborg.

Fra flaskedreng til købmand
Trods sin beskedne alder, har 24-årige Kasper Christiansen allerede en god portion erfaring med sig i bagagen. Han har nemlig ti års erfaring fra discountkæden og har igennem årene gennemført elev-mellemleder- og talentuddannelsen for kommende købmænd. Nu starter et nyt kapitel, når han for første gang trækker i købmandsskjorten:

”Den 14. maj 2014 – tre dage efter min konfirmation – havde jeg første arbejdsdag i REMA 1000. Jeg blev ansat som flaskedreng og blev siden ungarbejder, lukkeansvarlig, elev og souschef. Præcis ti år efter, 14. maj 2024, blev jeg tilbudt butikken i Mårslet. Det er en stor drøm, der nu går i opfyldelse, og jeg glæder mig meget til at blive lokal købmand,” siger han.

Den nye købmand ser frem til at tage over efter Lars Petersen, der har drevet butikken i Mårslet i en årrække, og Kasper Christiansen har planen klar for, hvordan han vil gå til opgaven:

”Først og fremmest ser jeg frem til at overtage en veldrevet butik. Lars har gjort det rigtig godt, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at bygge på det gode fundament, han har lagt. Jeg vil sætte nye, store mål og sammen med mit hold af medarbejdere skal vi gøre alt, hvad vi kan for at indfri vores fælles mål. Og altid med kunden i centrum, så vi arbejder med udgangspunkt i at skabe gode oplevelser og højt humør i butikken.”

”Jeg har altid været fascineret af REMA 1000s tilgang om at være de bedste, og derfor er mit fokusområde kvalitet – og mere præcist høj kvalitet i frugt- og grøntafdelingen, så vi forhåbentlig en dag vinder titlen som Årets bedste frugt- og grøntafdeling i REMA 1000,” siger han.

Kasper Christiansen er født og opvokset i Silkeborg, men bor nu i Aarhus med sin kæreste Cecilia.

Fritiden bruges på fodbold, landevejscykling og gode madoplevelser på restauranter med familie og venner.

REMA 1000 på Mårslet Byvej 28 i Mårslet får ny købmand mandag den 15. juli, hvor butikken holder lukket i forbindelse med overdragelsen. Butikkens åbningstider vil fortsat være 7.00-21.00 alle ugens dage.

Kilde: REMA 1000
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.