Bliv en selvstændig dagplejer og skab trygge rammer for 0-4-årige børn i Solbjerg og Mårslet

Profilbillede
dato

Er du bosat i Solbjerg eller Mårslet, har du interesse for arbejdet med fire skønne 0-4-årige børn i dit hjem, og kan du lide at være selvkørende i hverdagens aktiviteter med børnene? Bliv dagplejer under Solbjerg-Mårslet Dagtilbud.

Flere familier søger dagplejen, fordi de sætter pris på den ro og de hjemlige rammer, som en dagplejer kan tilbyde. Dagligdagen er genkendelig og med aktiviteter, der svarer til målgruppen 0-4 år. 

JOBBET SOM DAGPLEJER
Dit job som dagplejer går helt konkret ud på at åbne dit hjem op for fire 0-4-årige børn, hvor du strukturerer en dag for dem, så deres behov for omsorg samt fysisk og psykisk udvikling opfyldes. Du formår herunder aktivt at bruge børnenes forældre som vigtige sparringspartnere i trivsels- og udviklingsarbejdet om børnene.

Fleksibilitet indenfor arbejdstiden
Der er råderum til at planlægge dagen efter jeres behov. I mødes herunder med de andre dagplejere i legestuen, på legepladser og på eventyr i lokalsamfundet. Der er således stor mulighed for fleksibilitet i jobbet. Det kræver tilsvarende fleksibilitet af dig, hvilket fx kommer til udtryk i forbindelse med arbejdstiden: Du kan planlægge dagen, som du har lyst til ud fra børnenes tarv og rytme. Du har åbent 48 timer ugentligt i tidsrummet 06.30-17.00 (fredag til kl. 16.15), og de reelle timer med børnene beror på forældrenes pasningsbehov fra dag til dag i dette tidsrum.

Inspiration og hjælpemidler
Sideløbende med det selvstændige job får du rig mulighed for faglige og sociale input.  Der er både faglig sparring at hente hos den pædagogiske leder og opbakning/videndeling hos dine dagplejerkollegaer. Herunder tilbydes kurser, understøttelse på det administrative plan, personalemøder og en pædagogisk dag. 
Du får desuden de hjælpemidler og det legetøj stillet til rådighed, som du og børnene har behov for.

DIN PROFIL
Først og fremmest er det vigtigt, at din familie er positivt indstillet på, at jeres hjem bliver et dagplejehjem. 
Du skal være selvkørende og have en positiv tilgang til dagens opgaver – du ser og finder muligheder frem for begrænsninger.
Dit fokus er altid omkring børnenes trivsel: Du skaber en hverdag, hvor børnene har et trygt og udviklende læringsmiljø med leg og et miljø, hvor børnene har plads til at være børn. 

DET FÅR DU OGSÅ

  • 7 fridage om året udover de 6 ugers ferie
  • Mulighed for at optage egne børn under 3 år i din dagpleje
  • Udover personlige fradrag er der et skattefradrag på 62% til dækning af bl.a. kost til børnene og slitage på hjemmet.


DET SIGER DINE KOMMENDE KOLLEGAER OM JOBBET
”I jobbet har jeg stor frihed til at planlægge min dag sammen med børnene. Nærheden og omsorgen for børnene er centrum for den daglige læring. Vi bruger naturen og nærmiljøet hver dag”. Anne, dagplejer.

”Det er skønt at være dagplejer, og at være medarbejder på børns livsgrundlag. Jeg mødes dagligt af børns totale umiddelbarhed og fortrolighed.
At se børn trives, være selvhjulpne og udvikles til at stå på egne ben er vidunderligt. Børn er fantastiske!
Jeg kan selv tilrettelægge vores hverdag ud fra børnenes og egen trivsel. Jeg har ingen transporttid.
Jeg har super gode kolleger, som jeg altid kan sparre med”. Mette, dagplejer.

”Det er fantastisk at arbejde som dagplejer. Der er tid og ro til at give nærvær og til at fordybe sig i børnenes udvikling og herunder de pædagogiske processer”. Jonna, dagplejer.

”Det første jeg tænker på, når jeg tænker på det at være dagplejer, er: NÆRVÆR, frihed til at tilrettelægge sin egen hverdag, at give en tryg og udviklende hverdag, at fremme børnenes forståelse for empati, styrke og gåpåmod”. Kristine, dagplejer.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR 

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til overenskomst med FOA og KL. 
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest. 
Der vil blive indhentet børneattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her: 
https://www.aarhus.dk/om-kommunen/databeskyttelse/behandling-af-personoplysninger-i-boern-og-unge/
  
ANSØGNING 
Antal ledige stillinger: 1 
Ugentligt timetal: 48
Ansøgningsfrist:  Vi tager imod din ansøgning, når du har den klar
Tiltrædelse:  Ansættelsesdato aftales nærmere
Samtaler afholdes: Løbende 
 

HVIS DU VIL VIDE MERE
Vi glæder os til at høre fra dig. Ring endelig til pædagogiske leder, Ole Drøgemüller, for at høre nærmere eller for at aftale et besøg i vores legestue på Testrupvej: 41 85 67 37  
Du har også mulighed for at tale med en af dagplejerne og komme i en uforpligtende praktik, hvor du kan se om jobbet er noget for dig.

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Om os
Læs eventuelt mere om os på vores hjemmeside: Dagplejen i Mårslet (aarhus.dk)
Mårslet Dagpleje er en del af Solbjerg-Mårslet Dagtilbud, og hvis du vil blive klogere på, hvad der rører sig i dagtilbuddet, så læs mere i dagtilbudslederens månedlige temabreve: Med børnene som omdrejningspunkt (aarhus.dk)
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Testrupvej 8B, 8320 Mårslet

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6058255

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet